Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/martyfri/public_html/includefile/conn.php on line 6

 
 
   
 
Post by : Isaac S  
  Date : 1 September 2007  
  Subject : Gear  
  Title : What should I use?  
         
  QUESTION:  
 
Hello Marty, I am one of your fan from Québec in Canada, I've just starded to play electric guitar a few month ago. Everybody who hear me play think that I should change my guitar ( I have a cheap Barracuda ). I would like to buy a Jackson Kelly Pro Series KE3. But, I don't know if it is nessecery to buy this one. I don't know, mayby the JS30KE will do the job. Now I am capable to play song like Hangar 18 and A Tout Le Monde. I would like to have your help on this please. I really don't know witch one should I buy. Thank you! Your number 1 fan in Canada Isaac PS. Sorry if I am making mistaks, I am talking french.
 
     
  MARTY'S ANSWER:  
 
 
     
 
 
© 2002-2018 MARTY FRIEDMAN OFFICIAL. ALL RIGHTS RESERVED. NO PORTION OF MARTYFRIEDMAN.COM MAY BE REPRODUCED WITHOUT THE EXPRESS WRITTEN PERMISSION OF MARTYFRIEDMAN.COM. IF YOU HAVE ANY QUESTIONS REGARDING THIS WEBSITE, PLEASE EMAIL: MAYZAN (INDONESIA)